BOLLYWOOD, BOMBAY, BARCELONA 

  • 15/09/2020
  • 21:00h.
  • Teatre Jesús Concernau
BOLLYWOOD, BOMBAY, BARCELONA 

ENTRADES EXHAURIDES

A càrrec de Dúo Fàcil i Líquido Teatro

A Bombai, malvivien. A Barcelona busquen el camí per sobreviure. I Bollywood sempre serà la terra dels seus somnis. I de les seves cançons.

Una triple B, que no és una B al cub però sí un triangle de costats molt desiguals: un vèrtex a Barcelona, ciutat d’acollida; un altre a Bombai, ciutat de procedència; i un tercer a Bollywood, una terra feta de llum, de colors, de músiques, de balls i, sobretot, de somnis.

Bollywood. Bombay. Barcelona: són tres. I tres són Raju, Vikram i Caram, els tres joves migrants arribats des de l’Índia a Barcelona que malviuen en una habitació mentre busquen com sobreviure a Barcelona i fabulen amb una vida de somni. Tres joves que batallen per trobar feina, per integrar-se, per no ser discriminats, per ser considerats un més, per no ser vistos com uns estranys; tres joves que, entre tanta adversitat, busquen un raig d’esperança de tant en tant i s’emmirallen en el món de màgia, música i color de Bollywood, la meca del cinema indi. I, com els seus actors preferits, es posen a cantar i a ballar…

Raju, Vikram i Caram són tres actors —Francesc Marginet, Abel Reyes i Marc Tarrida— que practiquen un humor una mica esbojarrat que, de vegades, sembla inspirat per aquelles Teresines de La Cubana i, d’altres, voreja l’astracanada, però que ens permet no tancar els ulls davant del que està passant molt a prop de casa nostra, en aquests pisos on molta gent sobreviu esperant que arribi el moment de poder viure. I tot amb música de Bollywood. I amb un text de Marc Rosich (hem vist treballs d’ell per a Les Impuxibles —Limbo— i també per a Elena Martinell i Glòria Garcés a Àries de reservat) que ha dirigit Juanjo Cuesta-Dueñas.

Gratuït (Cal adquirir l’entrada aquí)

(ESPECTACLE DINS EL BARCELONA DISTRICTE CULTURAL)

 


PROTEGIM-NOS DEL COVID:

  • Arribar amb temps d’antelació suficient per facilitar l’accés.
  • Seguir en tot moment les indicacions del personal del centre.
  • Esperar a ser acomodat per entrar i abandonar l’espai.
  • L’ús de mascareta és obligatori per accedir i moure’s per l’espai.
  • Davant d’algun símptoma de la Covid o si s’ha estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, no acudir a l’activitat.