BEMBA SAOCO 360

  • 25/11/2022
  • 20:00h.
  • Teatre Jesús Concernau del CC La Farinera del Clot

Barcelona Districte Cultural

BEMBA SAOCO 360

A càrrec de Bemba Saoco

Bemba Saoco fan un gir al concepte de concert en directe a través de 360, una producció artística dissenyada per la banda i en col·laboració amb Silent System on el públic viu i escolta mitjançant auriculars amb sistema wifi, que permeten introduir la tecnologia i l’avantguarda en un nou concepte d’espectacle. Es tracta d’una experiència en 360 graus de visió, d’audició, de vivència i d’immersió en l’univers artístic del grup.

Es tracta d’una conjunció directa entre un entorn íntim i proper, amb el contacte entre públic i músic. La ubicació dels músics barrejats entre el públic, amb l’audició immediata, perfecta i, visualment, directa.

Han vingut per irrompre en l’escena musical amb un so i un missatge rotund. Els seus temes provoquen un sisme a l’escenari i entre el públic, amb la força d’un so electrònic contundent i un ritme sense precedents.

Amb una singular trajectòria artística, els Bemba Saoco han passat per les principals capitals europees, Barcelona, París i Londres, situant-se ràpidament al panorama internacional. Potència, crítica i festa.

Idioma: Català / Castellà

Durada:  60 minuts.

Per a totes les edats.

 

Gratuït. Reserva d’entrades  al web,  a partir de les 9 del matí, del dilluns 21 de novembre.

 

 

  • 25/11/2022    20:00h.
  • Teatre Jesús Concernau del CC La Farinera del Clot
  • 0.0 € RESERVA PLAÇA