BE GOD IS

  • 08/02/2019
  • 21:00h.
  • Teatre del Centre Cultural ENTRADA GRATUÏTA
BE GOD IS

A càrrec d’Espai Dual

Cops, relliscades, caigudes, acrobàcies i peripècies. Un món sense paraules en el qual el gest és el rei i el riure el seu únic regne. Un univers amb un únic manament: honorar el joc i aquells que van saber jugar, com Charlot, Buster Keaton i Harold Lloyd, els grans actors que van omplir de rialles aquell cinema en què no hi havia lloc per a les paraules.

Be God Is és un espectacle que demostra bigotis i que no es treu mai el barret, un espectacle que combina la música en directe, la pantomima i les acrobàcies de circ amb l’únic propòsit de gaudir del joc com només ho poden fer els nens, i de jugar amb l’experiència que només té qui ja ho ha fet moltes vegades.

Una banda de tres —guitarra, saxo i caixó—, dues cadires, una barra d’equilibris, una música de jazz, una melodia de rock o un quejío flamenc, i un gest… sempre un gest… El gest d’un pallasso que ens parlarà d’alegria i de ràbia, de joia i de patiment, d’il·lusió i de decepcions, i que sempre aconseguirà despertar-nos un somriure que acabarà convertit en aquell riure contagiós que pensàvem que només era possible que gaudissin els infants.

Espectacle dins el cicle Barcelona Districte Cultural

ENTRADES EXHAURIDES

  • 08/02/2019    21:00h.
  • Teatre del Centre Cultural ENTRADA GRATUÏTA