BARCELONA DIBUIXA: L’ABRAÇADA

  • 23/10/2022
  • 11:00h.
  • Centre Cultural La Farinera del Clot

BARCELONA DIBUIXA 2022

BARCELONA DIBUIXA: L’ABRAÇADA

A càrrec del Museu Picasso i l’Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona.

Torna el  Barcelona Dibuixa 

Hem passat molt de temps sense poder-nos abraçar, oi? Per això, el Barcelona Dibuixa vol dedicar l’edició del 2022 a les abraçades i fer que sigui una celebració de la recuperació de l’espontaneïtat i el contacte físic en les relacions humanes.

Tenim a punt més de quaranta tallers dedicats a aquest gest afectuós, amb grans professionals que ens proposaran nous reptes i idees a l’hora de dibuixar. Ah!, i tindràs més temps per participar-hi, perquè el festival deixa de fer-se en un sol dia i aquest any hi haurà tallers dissabte a la tarda (22 d’octubre) i tot diumenge (23 d’octubre) a diferents espais de la ciutat.

Si t’apassiona el dibuix i, a més, t’agraden les abraçades, no et quedis a casa i acosta’t a algun dels museus, escoles, centres cívics i culturals, teatres i altres espais de la ciutat on es viurà el Barcelona Dibuixa!

 

A La Farinera el diumenge 23 d’octubre d’11 a 19 h farem el taller  L’abraçada abstracta  amb l’artista Alison Buchanan

En aquest taller, cada participant farà una abraçada a una altra persona (o a un maniquí) i, entreposant un paper entre les dues persones, es marcaran les línies de braços, mans i dits que conformen l’abraçada. A partir d’aquest dibuix lineal, es buscaran dins l’imaginari de cadascú les formes i els colors que els susciten.

 

Alison Buchanan

L’artista Alison Buchanan dibuixa, pinta i fa gravat, i li agrada combinar les diferents disciplines. Sobretot, és gravadora, especialitzada en les tècniques additives. En paral·lel a la seva pròpia trajectòria com a artista, ensenya i assessora altres artistes de manera personalitzada en el seu taller Entinta Printing. Actualment, treballa en l’aplicació de la tècnica de la linografia per a la creació de pantalles de llums i altres objectes i participa amb J. Ramon Talavera en l’elaboració d’un llibre de la seva poesia Escribanía de Luces y Voces.

 

Activitat gratuïta, no cal fer reserva

 

 

 

Programa Barcelona Dibuixa 2022
  • 23/10/2022    11:00h.
  • Centre Cultural La Farinera del Clot