ALLEGRO MA NON TROPPO (O… ¿SI EL AMOR ES CIEGO, POR QUÉ NOS MIRA?)

  • 29/03/2019
  • 21:00h.
  • Teatre del Centre Cultural ENTRADA GRATUÏTA
ALLEGRO MA NON TROPPO (O… ¿SI EL AMOR ES CIEGO, POR QUÉ NOS MIRA?)

A càrrec de Zero en conducta

Somien el seu amor o estimen el seu somni? Pot l’amor ser cec? Invisible? Zero en Conducta dibuixa una història d’amor amb gestos i en blanc i negre.

Zero en Conducta dibuixa una història d’amor en blanc i negre. Una història feta de carícies, de gestos, de detalls, de poesia i de tendresa, una història que s’escriu amb les mans, es dibuixa amb els dits i es gaudeix en la foscor… Un barret sense rostre, una cara que s’amaga darrere d’un llum, un tango a dos que al final ballen tres…; perquè l’amor pot tenir cares molt diferents i no sempre es deixen veure totes; perquè l’amor, si no és cec, ho sembla quan ens obliga a caminar a batzegades, quan ens posa una bena als ulls i ens submergeix en la foscor o ens impedeix veure com ens arriben a estimar els altres.

Teatre d’objectes i de titelles, de gestos, i amb una forta presència coreogràfica, són els elements que componen els senyals d’identitat de Zero en Conducta, una companyia que és capaç de passejar pels escenaris històries que poden semblar mínimes perquè estan fetes de gestos petits però que són molt més grans del que pensaríem a un primer cop d’ull.

Aquest espectacle, que està recomanat a partir dels 5 anys, ha estat guardonat en festivals internacionals com ara Tandarica 2015 (Romania), Pierrot 2015 (Bulgària), Fof 2015 (Itàlia) o Puppet is a Human Too 2016 (Polònia).

Espectacle dins el cicle Barcelona Districte Cultural

Aconsegueix la teva entrada gratuïta, a partir del dilluns anterior a la data de l’espectacle, AQUÍ.

  • 29/03/2019    21:00h.
  • Teatre del Centre Cultural ENTRADA GRATUÏTA