CC La Farinera del Clot

Centre Cultural la Farinera del Clot - Camp de L'Arpa
Text alternatiu
Text alternatiu
Text alternatiu
Roda 3
roda 2

Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Del 19 al 25 de juny se celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya que pretén sensibilitzar la societat amb relació a l’estalvi, l’eficiència i la generació energètica. 

A Catalunya, l’esdeveniment està organitzat per l’Institut Català d’Energia, la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Girona, el Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Tarragona i la Diputació de Lleida

A Barcelona, participem de les estratègies globals i sumem esforços per esdevenir més resilients i autosuficients en l’àmbit local, minimitzant el nostre impacte global per fer front al canvi climàtic.

En el marc de La Setmana Europea de l’Energia Sostenible, diverses entitats i equipaments de Barcelona coorganitzem unes visites i activitats relacionades amb l’eficiència, l’estalvi i la sobirania energètica per fomentar el nostre exercici com a ciutadans compromesos.

 

El Centre Cultural la Farinera del Clot acull una de les activitats organitzades al Districte de Sant Martí.

 

El Dimecres 28 de juny de 16 a 18 h

Visita a  la promoció d’habitatge públic i equipaments que té una instal·lació centralitzada de calefacció i aigua calenta sanitària amb subministrament de la xarxa de calor i fred del districte 22@. A càrrec del Patronat Municipal d’Habitatge de Barcelona i l’empresa AITEL. 

Activitat gratuïta, cal fer reserva al 93 291 80 80 o a informacio@farinera.org

Places limitades!

 

 

Per saber quines activitats s'han organitzat a altres equipaments municipals podeu visitar el aquest enllaç