CC La Farinera del Clot

Centre Cultural la Farinera del Clot - Camp de L'Arpa
Text alternatiu
Text alternatiu
Text alternatiu
Roda 3
roda 2

Endorfines 2017

Endorfines 2017

Endorfines 2017

TORNA L’ENDORFINES

7è Cicle d’humor i d’estiu a la Farinera

Set anys i encara no en tenim prou; de fet, volem més Endorfines que mai. D’aquesta manera, des del Centre Cultural ens hem proposat oferir quatre dijous, a partir del 29 de juny, apoteòsics que alternaran entre el clown, el circ i la màgia, per oferir-nos una programació on l’humor de qualitat és la clau. I és que set anys no són pocs i el cicle ha anat creixent sense perdre el fil de sintonia amb el món de l’espectacle de carrer professional.

Enguany  tindrem alguna sorpresa mai vista a la ciutat de Barcelona, que encapçalarà una programació que tindrà el punt d’inici el dijous 29 de juny.  Quatre espectacles que ens ajudaran a oblidar-nos de la calor,  ens faran riure i gaudir dels vespres a la terrassa de la Farinera. I obert a tothom i gratuït, vaja, una combinació ideal per incrementar les endorfines estivals.

 

Dijous 29 de juny.

Dijous 6, 13 i 20 de juliol

20h – Terrassa del Centre Cultural - Gratuït

 

El dijous 29 de juny a les 20h donarà el tret de sortida a les primeres rialles l’espectacle Txatarra  de la Cia. Malas Compañías que ens sorprendran amb els seus equilibris amb taulons i barrils. El segon espectacle serà Mr. Magic , a càrrec del Mag Txema que ens voldrà fer descobrir perquè en el món de la màgia és tan important la capa negra, el barret de copa o la vareta màgica. El tercer dia del cicle, el  dijous 13 de juliol gaudirem d’un fotògraf molt especial amb l’espectacle Minute  a càrrec de Jam

El dijous 20 de juliol acabarem l’Endorfines amb la Cia. Alta Gama i el seu espectacle Adoro  que farà riure el públic mentre mostra com dos pallassos  s'enreden i es barallen.

Passarem uns dijous ben divertits que ens ajudaran a oblidar-nos de la calor, on riurem i gaudirem  a la terrassa del Centre Cultural la Farinera.

Tot plegat obert a tothom i gratuït. Una combinació ideal per incrementar les endorfines estivals.

 

Clown,  equilibris i acrobàcies. 

TXATARRA

A càrrec de la Cia. Malas Compañías

Benvinguts i benvingudes a un món fet a mida, a un petit univers construït a base de barrils, taules i  andròmines però també de rutines, somnis i debilitats compartides.

Acompanyeu-nos per un camí que no ens durà a cap lloc, més enllà del conformisme i l’acceptació, pujarem, baixarem, correrem, rodarem, saltarem a la recerca de transformar la rutina en diversió

Uns quants barrils metàl·lics, unes taules de fusta i pocs objectes donen peu a somiar nous mons. Equilibris, acrobàcies i molta poesia emergeixen d'aquest barri de txatarra per arribar al cor del públic

 

Dia: dijous 29  de juny, 20 h

Lloc: terrassa del Centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada: gratuïta

 

 

Màgia

MR. MAGIC

A càrrec del Mag Txema

Ara Txema Magic és Mr. Magic i us proposa descobrir perquè en el món de la màgia és tan important la capa negra, el barret de copa o la vareta màgica.

A en Txema se li planteja un desafiament: estar a l'alçada dels millors per guanyar-se la capa de mag. Ho aconseguirà?

Amb el seu estil pròxim, elegant, juganer i participatiu en Txema ens promet que no amaga res a les mànigues tot fent un homenatge a la màgia clàssica. 

Guanyador de varis premis, entre ells el prestigiós 1er premi Anells d'Or de Suissa i actuar a “Les Plus Grand Cabaret du Monde” de Paris i al Magic Castel de Hollywood entre d'altres.

 

Dia: dijous 6  de juliol, 20 h

Lloc: terrassa del Centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada: gratuïta

 

Clown, humor gestual i circ, sense paraules

MINUTE

A càrrec de Jam

En un temps en què la fotografia digital ha deixat enrere l'època dels rodets i els revelats i on ningú es preocupa del nombre de fotos que realitza, un aficionat a la fotografia es passeja per pobles i ciutats amb la seva antiga càmera de fotos, cercant aquelles cares que ell considera més fotogèniques.

Per aquest peculiar fotògraf, la ciutat és l'escenari perfecte i tu pots ser el seu proper retrat. La seva càmera no deixa indiferent a ningú, produint somriures, ganyotes i un munt de sorpreses. Minute és un espectacle de carrer que pretén recuperar per uns minuts un ofici que ha mort amb el pas del temps i que omplirà els seus carrers d'humor.

 

Dia: dijous 13  de juliol, 20 h

Lloc: terrassa del Centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada: gratuïta

 

Clown  amb música en directe i sorprenents acrobàcies a sobre de la bicicleta

ADORO

A càrrec de la Cia. Alta Gama

Les vicissituds de la parella davant l'amor.

Ella ve a enlluernar-nos amb la seva veu i la seva música.
Ell, el seu ajudant, que ajuda poc i interromp. Un perfecte joc de clown.

Dos pallassos que s'enreden i es barallen. el resultat és sempre el mateix: El públic riu

Un espectacle familiar que ens convida a estimar, riure i somiar. Un lloc on les relacions de parella i les seves complicacions son preses amb humor i alegria.

 

Dia: dijous 20  de juliol, 20 h

Lloc: terrassa del Centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada: gratuïta