CC La Farinera del Clot

Centre Cultural la Farinera del Clot - Camp de L'Arpa
Text alternatiu
Text alternatiu
Text alternatiu
Roda 3
roda 2

agenda

Dv, 28/10/2016 - 18:00 a 20:30
Inscripció prèvia: a eamp@farinera.org, per telèfon al 93 450 70 13 o personalment a l'EAMP

A càrrec de Reparat Millot Que Nou

Lloc: 
Espai Antoni Miró Peris
Preu: 
Gratuït
Organitza: 
Espai Antoni Miró Peris
Dll, 31/10/2016 - 19:00

A càrrec l’assessora jurídica del PIAD Sant Martí

Lloc: 
Espai Antoni Miró Peris
Preu: 
Gratuït
Organitza: 
Espai Antoni Miró Peris
Dll, 28/11/2016 - 19:00 a Dc, 30/11/2016 - 21:00
Dies: dilluns 28 i dimecres 30 de nov. de les 19 a les 21 h - Inscripcions: del 12 de set. al 21 de nov. presencialment o on-line a www.farinera.org

 

A càrrec d’Uma Maraval

Lloc: 
Espai Antoni Miró Peris
Preu: 
Gratuït
Organitza: 
Espai Antoni Miró Peris

notícies

Teatre

Com cada tres mesos la Farinera obre de nou la convocatòria per a optar a una de les places de residències escèniques, un model de contraprestació que consisteix en tres mesos de cessió gratuïta dels espais de creació, assessorament tècnic i suport en difusió; a canvi de desenvolupar l’estrena de l’espectacle al teatre Jesús Concernau del Centre.

En els darrers tres anys, al voltant d’una trentena de companyies s’han acollit al programa i a partir d’aquí han fet rodar els espectacles creats.

Sala d'exposicions Joan Alsina del Centre Cultural la Farinera del Clot

El Centre Cultural la Farinera del Clot obre de nou una nova convocatòria d'exposicions per cobrir la programació del 2017 de la Sala Joan Alsina.

Com cada any al mes d'octubre recollim totes les propostes d'arts plàstiques de persones, grups o col·lectius amb propostes expositives interessants pel que fa al contingut i a la qualitat artística. La intenció és obrir a tothom la possibilitat de mostrar la seva obra al públic durant un període aproximat de 20 dies. 

Imatge de Carla de Souza Campos

Des del 2012 el Centre Cultural la Farinera del Clot i el Punt d'Informació i Atenció a les Dones s'alien per reclamar el paper de les dones en l'art i la creació. A la història el gènere femení sempre ha jugat un paper secundari. Des de Muses, el Cicle de Dones Creadores, volem treballar per tal que això canviï. Del 22 al 26 de novembre oferirem un conjunt d'activitats on la protagonista serà sempre la dona, per a elles i per elles. Des de fa dos anys un dels actes estrelles és el Concurs de Monòlegs d'Humor, perquè les dones també sabem fer riure.

Conversa en anglès

Practica el teu anglès amb els grups de conversa que t'ofereix el Casal de Barri Espai Antoni Miró Peris. 4 grups de dos nivells per tal que us pugueu incorporar al que millor s’adapti als vostres coneixements i necessitats. Amb aquesta intenció l'EAMP posa a la vostra disposició el nivell bàsic o l’avançat, ideal per mantenir el vostre nivell i continuar millorant-lo a través de la parla.

La gratuïtat, la combinació de gèneres i la qualitat, trets destacats de la programació

Consulteu a la notícia el calendari de disponibilitat de l'Espai Jocs